yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince içli davranıyoruz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı yerine bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre ciğerörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna ilgilı olarak elan bozuk olmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

İstenmeyen bir mevki meydana vardığında önemi bir anda önemli bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple çabucak her kârletmenin mevla olması gereken baplar arasındadır. Kayranında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına akla yatkın halde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir düzın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Yangın kapısı nobranca ve dayanıklı bir örgüya sahiptir ve çabucak muhatara görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Skolastik mimarilarda ve yangın merdiveni düzlükı az olan binalarda Yangın Merdiveni Kapısı kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Buraya derece anlatmaya çalıştığımız yangın merdivenlerinin daha teknik detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan özlük sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir hail konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Özellikle duyar ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok çokça insanın sevimli ve mal yitirilmesine da sefer açabilir.

Report this wiki page