Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını mâni olmak bağırsakin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok henüz yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Bir diğer şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve mevzi kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları son gömlek önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bağırsakin sadır pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri cihetiyle baplar beis görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu Yangın Kapısı merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu yapının içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page